Korkeatasoista palvelua

Palvelemme sekä yritys- että yksityisasiakkaitamme ilolla ja ammattitaidolla kaikissa renkaisiin liittyvissä kysymyksissä. Palveluvalikoimaamme kuuluu renkaiden ja vanteiden asennukset, tasapainotukset ja korjaukset, ohjauskulmien säätö, rengashotellitoiminta sekä renkaiden kierrätyspalvelut.

TYÖHINNASTOMME 15.9.2016 ALKAEN

Työhinnasto 2016

Pyörän suuntaus

HOFMANN Geolainer 680 3D

HOFMANN 3D-suuntauslaitteet käyttävät uusinta tekniikkaa pyöränsuuntauksessa. Ainutlaatuiset ominaisuudet mahdollistavat säätö- ja vianhakumahdollisuuksia, joita on erittäin hankalaa, ellei jopa mahdotonta tehdä perinteisillä suuntauslaitteilla.

Soita ja varaa aika. puh. 020 740 1460 tai sähköpostilla myynti@rengasnuora.fi

Ilmastointilaitteen huolto

Ilmastointilaite tulee huoltaa säännöllisesti. Suosittelemme joka vuotista ilmastointihuoltoa tai maksimissaan 2 vuoden välein. Ilmastointihuolto tehdään, koska Suomen oloissa, laitteiston ollessa poissa käytöstä talven aikaan, laitteiston kaasut pääsevät vuotamaan ulos. Liian vähäinen kylmäaineen määrä heikentää huomattavasti ilmastointilaitteen tehoa ja saattavat rikkoa sen. Ilmastolaitteeseen lisättävä öljy pitää tiivisteet kunnossa. Ilmastointihuolto varmistaa, että ilmastointi toimii moitteettomasti myös lämpimillä keleillä.

Soita ja varaa aika. puh. 020 740 1460 tai sähköpostilla myynti@rengasnuora.fi

Rengashotelli

Mikäli haluat päästä helpolla renkaiden vaihdossa ja säilytyksessä, jäte renkaasi meillä säilöön. Varastoimme renkaasi, tarkastamme niiden kunnon ja olemme sinuun yhteydessä mikä vaihdon tarvetta ilmenee. Voisiko rengashuolto olla tämän helpompaa. 

Rengashotellimme asiakkaat voivat varata ajan renkaanvaihtoon myös internetin kautta! Varaa aika rengashotellistamme.

Käsinpesut

Soita ja varaa aika. puh. 020 740 1460 tai sähköpostilla myynti@rengasnuora.fi